اطلاعیه شماره ۴ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه دانشجویان

درخواست خوابگاه
سامانه صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir از تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲ برای ثبت درخواست متقاضیان خوابگاه برای نیم سال اول و یا نیم سال دوم به صورت همزمان فعال خواهد بود. لازم به ذکر است ثبت درخواست اسکان توسط دانشجو، هیچگونه تعهدی برای اسکان توسط دانشگاه ایجاد نخواهد کرد.

به اطلاع دانشجویان می رساند؛ پیرو نامه شماره ۱۳۰/۴۴۹۰ مورخ ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ثبت درخواست خوابگاه توسط دانشجویان متقاضی، از طریق صندوق رفاه برای نیمسال اول و دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ الزامی است، لذا دانشجویان متقاضی از طریق سامانه صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir از تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲ برای ثبت درخواست خوابگاه برای نیم سال اول و یا نیم سال دوم ۱۴۰۳_۱۴۰۲ هرچه سریعتر اقدام نمایند.
تقاضا می شود ضمن مطالعه دستورالعمل و نامه مربوطه و استفاده از راهنمای ثبت درخواست خوابگاه هرچه سریعتر اقدام لازم بعمل آید.

• فایل دستورالعمل و نامه صندوق رفاه دانشجویان دانلود
  • فایل راهنمای ثبت درخواست خوابگاه  دانلود