اطلاعیه شماره ۲۴ معاونت دانشجویی در خصوص اسکان دانشجویان در سرای دانشجویی نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

اسکان دانشجویان
اطلاعیه شماره ۲۴ معاونت دانشجویی در خصوص اسکان دانشجویان در سرای دانشجویی  نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

با سلام خدمت دانشجویان گرامی, به اطلاع می رساند؛

به دانشجویان مجاز که درخواست خود را در سامانه گلستان ثبت نموده اند اتاق اختصاص یافته است. جهت اطمینان تخصیص اتاق از پردازش 19700 یا مسیر "دانشجویی / خوابگاه / اطلاعات جامع خوابگاه دانشجو" استفاده نمایید. با توجه به اطلاعیه شماره 23 معاونت دانشجویی، تمدید اتاق برای دانشجویانی که شرایط استفاده از تسهیلات خوابگاه ها را نداشتند صورت نگرفته است لذا تا تاریخ 11/12/1401 جهت تخلیه خوابگاه اقدام نمایند. لازم به ذکر می‌باشد اولویت اسکان در اتاق جاری می باشد.

شماره تماس 01135501251 و 01135501255 اداره سرای دانشجویی پاسخگوی سوالات شما می‌باشد.