تمدید مهلت زمان ثبت درخواست خوابگاه نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

مهلت زمان ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان برای دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۲۸ تمدید گردید.
تمدید مهلت زمان ثبت درخواست خوابگاه نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

به‌اطلاع دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی می‌رساند؛ زمان ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان برای نیمسال دوم 1402-1401 تا پایان روز دوشنبه مورخ 1401/09/28 تمدید گردید. لازم به ذکر می‌باشد که این آخرین مهلت تمدید می‌باشد، لذا آن‌دسته ازدانشجویانی که موفق به  ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت گلستان، درخواست خود را از طریق پردازش 19700 و یا مسیر (دانشجویی/ خوابگاه / اطلاعات و درخواست‌ها / درخواست خوابگاه)، ثبت نمایند. بدیهی است این مهلت غیرقابل تمدید می‌باشد و عدم ثبت درخواست به منزله انصراف از خوابگاه می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر اطلاعیه شماره 23 معاونت دانشجویی را مطالعه فرمایید.

باتشکر