۰۸- تعهدنامه کمیسیون موارد خاص جهت بازگشت به تحصیل و افزایش سنوات

دانشجویان دارای سه ترم مشروطی یا بالاتر و دانشجویان ورودی 97 و ماقبل تنها با کسب تاییدیه و مجوز کمیسیون موارد خاص در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان مجاز به انتخاب واحد و ادامه تحصیل می باشند. برای راهنمایی جهت اخذ مجوز کمیسیون موارد خاص به اطلاعیه های سامانه گلستان توجه و سپس به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان مراجعه نمایید. این دانشجویان بعد از تشکیل جلسه کمیسیون موارد خاص و دریافت مجوز، جهت بازشدن سامانه گلستان و شرکت در انتخاب واحد به اداره کل آموزش مراجعه می نمایند. مشکلات ناشی از تاخیر دانشجو در اخذ مجوز بر عهده دانشجو می‌باشد. هر گونه انتخاب واحد دانشجویان مشمول دریافت مجوز کمیسیون موارد خاص، بدون دریافت مجوز کمیسیون غیرممکن می‌باشد.

دانشجویان محترم دارای بند فوق حتما فرم تعهدنامه پیوستی دبیرخانه کمیسیون موارد خاص دانشجویان دانشگاه را ضمن مطالعه تکمیل در سامانه سجاد بارگذاری نمایند.

فایل دانلود تعهدنامه