درخشش تیم تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه ۲ کشور

۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۷ کد : ۹۴۲ اطلاعیه اداره تربیت بدنی اطلاعیه‌های معاونت
مسابقات تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۲ کشور با حضور ۲۴ تیرانداز از شش دانشگاه شامل صنعتی نوشیروانی بابل، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،گیلان، مازندران، میرداماد و گلستان به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.
درخشش تیم تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه ۲ کشور

در بخش انفرادی تپانچه: آتوسا رضایی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مقام اول را کسب نمود و دانشجویان دانشگاه های مازندران و گلستان به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند. در بخش تیمی تپانچه هم دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مقام اول، دانشگاه گیلان مقام دوم و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مقام سوم را کسب نمودند. در این دور از مسابقات، تیم تپانچه دختران دانشگاه سهمیه ورود به المپیاد را کسب نمود.

اعضای تیم تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: خانم ها آتوسا رضایی، درسا عبادی، فاطمه زهرا امیرخانلو در رشته تپانچه و خانم ها کوثر خادمیان و فاطمه رعنایی در رشته تفنگ.

شایان ذکر است خانم شیرخانی مربیگری و خانم سرایدار منصور سرپرستی تیم را برعهده داشتند.