اطلاعیه شماره ۲ معاونت دانشجویی

اطلاعیه شماره ۲ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست وام ویژه دکتری در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰

اداره رفاه دانشجویان

با سلام و احترام؛

ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای دانشجویان عزیز و گرامی به اطلاع می‌رساند؛

شرایط و زمانبندی اعطای وام‌ ویژه دکتری در نیمسال دوم تحصیلی 1401-1400 مطابق با آیین‌نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان اعلام گردید. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وبسایت دانشگاه بخش رفاه دانشجویان از نحوه پرداخت و بازپرداخت وام‌ها مطلع گردند.

مراحل ثبت درخواست وام:

1. ورود به پرتال دانشجویی صندوق رفاه https://bp.swf.ir (از مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس استفاده گردد).
    1. راهنمای ورود به پرتال دانشجویی صندوق رفاه
    2. راهنمای ثبت نام در پرتال دانشجویی صندوق رفاه
  2. ورود کاربر (متقاضیان جدید نیاز به ثبت نام، تشکیل پرونده و تأیید کارشناسی اداره رفاه را خواهند داشت).

تذکر: مالکیت شماره تلفن همراه با شماره ملی متقاضیان درخواست وام جهت ارسال کد صحت سنجی ضروری می باشد.

1. ثبت درخواست وام
  2. تکمیل و ارسال مدارک لازم به اداره رفاه دانشجویان از طریق آدرس ایمیل nitrefah@nit.ac.ir

زمان ثبت درخواست وام:

زمان ثبت درخواست وام

1401/01/31 لغایت 1401/03/04

نکات مهم:

1. دانشجو می بایست فرم شماره 2 ویژه دکترای تایید شده توسط مدیر و معاون گروه آموزشی را به اداره رفاه دانشجویان برساند.
  2. دانشجو می بایست کلیه مدارک را اسکن و در قالب یک فایل پی دی اف به ایمیل اداره رفاه ارسال نماید.
  3. درخواست وام ویژه فقط برای دانشجویان مقطع دکتری روزانه می باشد.

فرم های مرتبط با وام اداره رفاه دانشجویان

فایل های راهنمای مرتبط با وام اداره رفاه دانشجویان

در صورت نیاز با اداره رفاه به شماره تلفن ۳۵۵۰۱۲۵۹-۳۵۵۰۱۲۵۶-۰۱۱ تماس حاصل فرمائید.