اطلاعیه شماره ۱ معاونت دانشجویی

اطلاعیه شماره ۱ معاونت دانشجویی در خصوص ثبت درخواست و اطلاعات خوابگاهی در سامانه گلستان برای دانشجویان کارشناسی در نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

سرای دانشجویی

رَواقِ منظرِ چشمِ من آشیانه توست

کَرَم نما و فرود آ که خانه خانه توست

با سلام و آرزوی بهترین ها برای دانشجویان گرامی؛

با توجه به حضوری شدن کلاسهای آموزشی دانشجویان، مرحله اول ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان برای دانشجویان کارشناسی از تاریخ 1401/01/24 لغایت 1401/01/31 امکان پذیر می باشد. عدم ثبت درخواست به منزله انصراف از خوابگاه می باشد.

مراحل تقاضا:

1. ثبت اطلاعات خوابگاهی دانشجو با استفاده از پردازش 19280 (فایل راهنما)
  2. ثبت درخواست خوابگاه با استفاده از پردازش 19290 (فایل راهنما)

تذکر مهم:

1. ثبت درخواست؛ تنها جنبه تقاضا دارد و نتیجه درخواست حداکثر تا تاریخ 1401/02/10 از طریق سامانه گلستان اعلام می گردد.
  2. با توجه به پروتکل های بهداشتی و محدودیت ظرفیت خوابگاهی, پذیرش تنها برای دانشجویان روزانه غیربومی (مسافت بالاتر از 80 کیلومتر) بر اساس معیارهایی نظیر تزریق 3 دوز واکسن کووید19, دارا بودن سنوات مجاز و ... صورت می پذیرد.

ضمنا شماره های تماس 35501251-011 و 35501255-011 اداره سرای دانشجویی پاسخگوی سوالات شما می باشد.

با سپاس

معاونت دانشجویی دانشگاه