اطلاعیه شماره ۹ معاونت دانشجویی در خصوص تخصیص خوابگاه به دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ (مهر ۱۴۰۳)

تخصیص خوابگاه به دانشجویان

به استحضار می‌رساند؛ با توجه به محدویت ظرفیت اسکان دانشجویان در سرای دانشجویی و مشکلات موجود در اسکان این عزیزان در مهر ماه 1403، شرایط واگذاری خوابگاه دانشجویی با توجه به امکانات موجود دانشگاه در کلیه مقاطع به شرح زیرذیل می‌باشد:

1. به دانشجویان روزانه غیر بومی، خوابگاه تعلق می‌گیرد.
  2. به کلیه دانشجویان برتر دارای رتبه 1 تا 10 کنکور سراسری، خوابگاه تعلق میگیرد.
  3.  به دانشجویان بومی( تا شعاع 80 کیلومتر )خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.
  4. به دانشجویان نوبت دوم (شبانه)، انتقالی، مهمان، مشروطی (دو نیم‌سال متوالی) خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.
  5. به دانشجویانی که از تسهیلات ودیعه مسکن استفاده نمودند، خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.
  6. به دانشجویان فارغ تحصیل، انصرافی یا اخراجی از دانشگاه و همچنین دانشجویانی که به هر دلیل قطع ارتباط آموزشی با دانشگاه دارند( مرخصی تحصیلی ، تعلیق انضباطی وسنواتی ...)، خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.
  7. به دانشجویانی که انتخاب واحد آنها در سامانه آموزشی گلستان ثبت نشده باشد خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.
  8. خوابگاه صرفا به دانشجویانی که از حداقل انتخاب واحد درسی مجاز بر خوردار باشند، تعلق می‌گیرد. (دکتری   3 تا 6 واحد، ارشد 8 واحد وکارشناسی 12 واحد)
  9. به دانشجویان شاغل و بورسیه خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.

نحوه و مدت اسکان

دانشجویان واجد شرایط می‌توانند از تاریخ شروع به تحصیل از خوابگاه‌های دانشجویی به شرح ذیل بهره‌مند گردند:

1. کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر 4 نیم‌سال
  2. دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی حدکثر 8 نیم سال

تبصره: ملاک استفاده از خوابگاه تاریخ شروع به تحصیل می‌باشد.

معاونت دانشجویی

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل