اطلاعیه شماره ۸ معاونت دانشجویی در خصوص ثبت درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه دانشجویان سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه
سامانه صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir برای ثبت درخواست متقاضیان خوابگاه برای نیمسال اول و دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ به صورت همزمان فعال می باشد.

به اطلاع دانشجویان می‌رساند؛ ثبت درخواست خوابگاه برای نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 1404_1403 از طریق سامانه صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir  امکان‌پذیر می‌باشد. تقاضا می‌شود ضمن مطالعه فایل راهنمای ثبت درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه هرچه سریعتر اقدام لازم را به عمل آورند.

نکات:

• ثبت درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه به منزله اخذ خوابگاه در نیمسال بعد نمی‌باشد و صرفا جنبه تقاضا دارد و هیچگونه تعهدی برای اسکان توسط دانشگاه ایجاد نخواهد کرد.
  • عدم ثبت درخواست در سامانه صندوق رفاه به منزله انصراف از خوابگاه بوده و لذا درخواست دانشجو سامانه گلستان ملغی شده و در انتخاب مکانیزه ثبت اتاق شرکت داده نمی‌شود.
  • اولویت تخصیص خوابگاه پس از ثبت درخواست دانشجو در سامانه صندوق رفاه دانشجویی، مطابق با موارد ذکر شده در اطلاعیه شماره 1 معاونت دانشجویی می‌باشد.

فرایند انتخاب اتاق پس از بررسی درخواست خوابگاه دانشجویان در اطلاعیه‌های بعدی معاونت مشخص می‌گردد.

معاونت دانشجویی

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل