صعود گروه کوهنوردی کارکنان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به قله ۲۵۰۲ متری امام زاده قاسم لهاش

گروه کوهنوردی کارکنان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، برای بار دوم به قله امام زاده قاسم لهاش با هدف گرامیداشت نام ‏خیر نیک اندیش سید حسین فلاح نوشیروانی صعود کردند.

این ‏برنامه  فرهنگی و ورزشی با همت معاونت فرهنگی اجتماعی و همکاری شورای صنفی زیر نظر اداره تربیت بدنی دانشگاه و با سرپرستی مهندس ‏مجید طاهرنژاد برگزار شد. در این برنامه، مسافت 15 کیلومتر در 8 ساعت طی شد. گروه راس ساعت 5:00 صبح از مبدا دانشگاه و از مسیر جاده هراز آمل عازم ‏روستای ییلاقی لهاش شده و از ارتفاع 1400 متری (ساعت ۷:10 صبح) صعود خود را آغاز نمود. پس ‏از پیمودن تقریبا 8 کیلومتر و 1102 متر ارتفاع گرفتن، در ساعت 11:30 به قله 2502 متری رسید.‏ در ‏این برنامه کوهنوردی، دکتر غلامرضا ضابط پور،  دکتر مصطفی رحیم نژاد، ‏دکتر احمد نوروزپور، مهندس علی ولی زاده، مهندس سعید خطائیان و مهندس مجید طاهرنژاد حضور داشتند.