اطلاعیه شماره ۱۲ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست وام دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۳–۱۴۰۲

رفاه
اطلاعیه شماره  ۱۲ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست وام دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۳–۱۴۰۲

با آرزوی سلامتی برای شما دانشجویان، به اطلاع می‌رساند؛ زمانبندی درخواست وام در نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 به شرح ذیل اعلام گردید:

1. از تاریخ 1403/02/01 لغایت 1403/02/30 جهت تقاضای وام شهریه (ویژه دانشجویان نوبت دوم در تمامی مقاطع)
  2. از تاریخ 1403/02/01 لغایت 1402/02/15 جهت تقاضای وام ضروری
  3. از تاریخ 1403/02/01 لغایت 1402/02/15 جهت تقاضای ودیعه مسکن متاهلی (ویژه دانشجویان غیر خوابگاهی)
  4. از تاریخ  01/12/1402 لغایت 15/02/1403 جهت تقاضای وام تحصیلی (ویژه دانشجویان روزانه در تمامی مقاطع)

دانشجویان می‌توانند جهت ثبت درخواست وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://refah.swf.ir در بازه زمانی تعیین شده اقدام نمایند.

دانشجویانی که برای اولین بار وارد سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان میشوند، توجه داشته باشند که از طریق لینک "ورود از پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی" وارد شوند.

نکات:

1. ارائه شماره حساب و شماره شبا تجارت به نام خود دانشجو(روزانه و شبانه) به سامانه صندوق رفاه دانشجویان الزامی میباشد.
  2. ارائه و ثبت اطلاعات سند تعهد محضری دانشجویی و ضامنین (دارای شماره سناسنامه مخصوص صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات  و فناوری و رمز تصدیق که متن آن در تمامی ذفاتر ثبت اسناد موجود است) توسط دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری برای اولین بار تقاضای دریافت وام‌های صندوق دارند الزامی است.
  3. بارگذاری کارنامه ترم قبل در زمان درخواست وام الزامی میباشد در غیر اینصورت درخواست وام رد میشود.
  4. بعد از درخواست وام برای مشاهده نتیجه جهت تایید یا رفع نقص احتمالی پرونده خود را از طریق سامانه یکپارچه بعد 24 ساعت اداری پیگیری نمایید.
  5.  سقف مبلغ ضمانت وام‌های دانشجویی برای ضامن کارمند 120 میلیون تومان و ضامن قراردادی بالای 5 سال 60 میلیون تومان می‌باشد.
  6. ارائه گواهی کسر از حقوق صرفا برای دانشجویانی می‌باشد که مجموع وام‌های دریافتی بیش از 120 میلیون تومان است.
  7. دانشجویان کارشناسی ترم 9، کارشناسی ارشد ترم 5 و دکتری ترم 9 که وامهای خود را به صورت متوالی و کامل دریافت ننمودند، می توانند تقاضای وام را ثبت نمایند.

اداره رفاه دانشجویان