اطلاعیه شماره ۱۱ معاونت دانشجویی درخصوص کمیسیون موارد خاص

کمیسیون موارد خاص
اطلاعیه شماره ۱۱ معاونت دانشجویی درخصوص کمیسیون موارد خاص

به اطلاع می‌رساند؛

دانشجویان دارای سه ترم مشروطی یا بالاتر و دانشجویان ورودی 97 و ماقبل تنها با کسب تاییدیه و مجوز کمیسیون موارد خاص در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان مجاز به انتخاب واحد و ادامه تحصیل میباشند.  برای راهنمایی جهت اخذ مجوز کمیسیونمواردخاص به اطلاعیههای سامانه گلستان توجه و سپس به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان مراجعه نمایید. دانشجویان بعد از تشکیل جلسه کمیسیون موارد خاص و دریافت مجوز، جهت بازشدن سامانه گلستان و شرکت در انتخاب واحد به اداره کل آموزش مراجعه نمایند. مشکلات ناشی از تاخیر دانشجو در اخذ مجوز بر عهده دانشجو می‌باشد. هر گونه انتخاب واحد دانشجویان مشمول دریافت مجوز کمیسیون موارد خاص، بدون دریافت مجوز کمیسیون غیرممکن می‌باشد.

دانشجویان محترم دارای بند فوق حتما فرم تعهدنامه پیوستی دبیرخانه کمیسیون‌موارد‌خاص دانشجویان دانشگاه را ضمن مطالعه تکمیل در سامانه سجاد بارگذاری نمایند.

فرم تعهدنامه پیوستی دبیرخانه کمیسیون‌موارد‌خاص

با آرزوی توفیق