اطلاعیه شماره ۷ معاونت دانشجویی در خصوص ثبت درخواست کار دانشجویی نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در سامانه سجاد

ثبت درخواست کار دانشجویی در سامانه سجاد
مهلت ثبت درخواست کار دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ می‌باشد که از طریق سامانه سجاد صورت می‌گیرد.

قابل توجه دانشجویان گرامی

به اطلاع دانشجویان متقاضی همیار دانشجو می‌رساند؛ مهلت ثبت درخواست کار دانشجویی نیمسال اول تحصیلی 1403-1402  تا تاریخ 1402/09/11 می‌باشد. لازم به ذکر می‌باشد، ثبت درخواست از طریق سامانه سجاد به آدرس اینترنتی portal.saorg.ir صورت می‌گیرد و  دانشجویان متقاضی ثبت نام در سامانه همیار دانشجویی می بایست با رعایت موارد ذیل ثبت نام خود را تکمیل نمایند:

مرحله اول:

دانشجویان گرامی در ابتدا می‌بایست وارد پرتال دانشجویی سامانه سجاد شوند و سپس گزینه ورود/ خدمات/ اداره کل امور دانشجویان داخل/ همیار دانشجو و ... را انتخاب و درخواست خود را ثبت نمایند.

مرحله دوم :

ثبت درخواست همیار دانشجویی برای واحدهای متقاضی در نیمسال جاری با عنوان کار واحد ( معاونت فرهنگی اداره خوابگاه ها اداره تغذیه مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی تربیت بدنی اداره رفاه دانشجویی مدیریت اموردانشجویی ستاد شاهد و ایثارگر امور فناوری و ارتباط با صنعت- کتابخانه مرکزی دفتر نهاد رهبری دانشکده برق و کامپیوتر دانشکده عمران دانشکده مواد و صنایع- دانشکده شیمی - دانشکده علوم پایه دانشکده مکانیک معاونت دانشجویی معاونت پژوهشی) در سامانه همیار دانشجویی تعریف شده است و دانشجویان گرامی میتوانند در خواست خود را طی هماهنگی قبلی با واحدهای اعلامی ثبت نمایند.

مرحله سوم:

ثبت شماره شبای بانک تجارت به منظور واریز مبلغ همیار دانشجویی الزامی میباشد.

مرحله چهارم:

تأیید کارشناس سامانه همیار دانشجویی و شروع به کار دانشجویان طبق عنوان کار واحد تعریف شده الزامی میباشد و در صورت عدم تأیید فرآیند همیار دانشجویی بصورت کامل تکمیل نخواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 01135501246 خانم ببوجانی تماس حاصل فرمایید.

معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل