اطلاعیه شماره ۲۵ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست وام دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۴ کد : ۴۹۴۷ اخبار معاونت اطلاعیه اداره رفاه دانشجویان
به اطلاع می رساند؛ سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان از روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ تا روز جمعه ۱۴۰۲/۰۲/۱۵ برای ثبت تقاضای وام های تحصیلی، شهریه فعال خواهد بود.

با سلام و احترام؛

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان عزیز و گرامی، شرایط و زمانبندی اعطای وام‌‌های دانشجویی در نیمسال دوم 1402-1401 مطابق با آیین‌نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان اعلام گردید. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وبسایت معاونت دانشجویی / بخش رفاه دانشجویان / بخش شرایط درخواست وام از نحوه پرداخت و بازپرداخت وام‌ها مطلع گردند.

مراحل ثبت درخواست وام:

ورود به سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان https://refah.swf.ir (از مرورگر فایرفاکس استفاده گردد).

تذکر1: متقاضیان جدید نیاز به ثبت نام، تشکیل پرونده و تأیید کارشناسی اداره رفاه را خواهند داشت.

تذکر2: مالکیت شماره تلفن همراه با شماره ملی متقاضیان درخواست وام جهت ارسال کد صحت سنجی ضروری می باشد.

فرم های مرتبط با وام اداره رفاه دانشجویان

فایل های راهنمای مرتبط با وام اداره رفاه دانشجویان

در صورت نیاز با اداره رفاه به شماره تلفن ۳۵۵۰۱۲۵۹-۳۵۵۰۱۲۵۶-۰۱۱ تماس حاصل فرمائید.

باتشکر

معاونت دانشجویی