مسابقات مجازی
۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۶ کد : ۴۷۳ اطلاعیه اداره تربیت بدنی
مسابقات مجازی همگانی والیبال دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد.

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی همگانی والیبال دانشجویان دختر وپسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در قالب جشنواره پاییزه، آذر ماه سال جاری به میزبانی تربیت مدرس برگزار می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه  پیوست مراجعه کنید.  شایان ذکر می باشد دانشجویان می بایست جهت شرکت در مسابقه به سامانه ستاو ورزش دانشجویی ( لینک زیر)  مراجعه نمایند.

بخشنامه

آیین نامه

لینک مسابقات همگانی سامانه ستاو

جهت مشاهده کامل اطلاعیه روی لینک کلیک کنید.