برگزارس مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور گرامیداشت هفته تربیت بدنی

مسابقات مجازی
۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۴ کد : ۴۱۱ اطلاعیه اداره تربیت بدنی
مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور گرامیداشت هفته تربیت بدنی برگزار می گردد.

به اطلاع عموم دانشگاهیان  می رساند اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور در نظر دارد به منظور تحقق اهداف و راهبردهای حوزه ورزش دانشگاهی، مدیریت مفید اوقات فراغت در بستر فضای مجازی و در راستای توسعه پایدار و تقویت آگاهی عمومی- تخصصی جامعه دانشگاهی کشور، به مناسبت گرامیداشت هفته  تربیت بدنی، مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی را برگزار نماید. لطفا به منظور شرکت در مسابقه مذکور به لینک زیر مراجعه نمایید.

لینک شرکت در مسابقه

جهت مشاهده کامل اطلاعیه روی لینک کلیک کنید.