اطلاعیه شماره ۱۲ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست وام دانشجویی صندوق رفاه در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰

با سلام و احترام؛

ضمن آرزوی سلامتی و تندرستی برای دانشجویان عزیز و گرامی به اطلاع می‌رساند؛

شرایط و زمانبندی اعطای وام‌های دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 مطابق با آیین‌نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان اعلام گردید.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه، معاونت دانشجویی بخش اداره رفاه دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از نحوه پرداخت و بازپرداخت وام‌ها مطلع گردند. خواهشمند است کلیه درخواست ها و مدارک متقاضیان جدید (دانشجویانی که برای اولین بار تقاضای وام می دهند) از طریق آدرس ایمیل nitrefah@nit.ac.ir به اداره رفاه ارسال گردد.

مراحل ثبت درخواست وام:

۱- ورود به پرتال دانشجویی صندوق رفاه https://bp.swf.ir  (از مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس استفاده گردد).

راهنمای تشکیل پرونده در پورتال دانشجویی صندوق رفاه

راهنمای درخواست وام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه

۲- ورود کاربر (متقاضیان جدید نیاز به ثبت نام، تشکیل پرونده و تأیید کارشناسی اداره رفاه را خواهند داشت).

تذکر: مالکیت شماره تلفن همراه با شماره ملی متقاضیان درخواست وام جهت ارسال کد صحت سنجی ضروری می باشد.

۳- ثبت درخواست وام

۴- تکمیل و ارسال مدارک لازم به اداره رفاه دانشجویان از طریق آدرس ایمیل  nitrefah@nit.ac.ir

زمان ثبت درخواست وام:

از تاریخ 1400/08/04 لغایت 1400/09/30

تذکر 1: دانشجو می بایست کلیه مدارک اسکن شده خود را در یک فایل واحد به صورت PDF به آدرس ایمیل اداره رفاه ارسال نماید.

تذکر 2: از دانشجویان تقاضا می گردد که جهت دریافت سریع تر تسهیلات دانشجویی، درخواست خود را در سامانه صندوق رفاه ثبت نمایند.

تذکر 3: دانشجویان مقطع دکتری پس از تکمیل فرم های موردنظر، نیاز به تأیید استاد راهنما و رئیس دانشکده مربوطه را نخواهند داشت.

در صورت نیاز با اداره رفاه به شماره تلفن ۱۲۵۹-۳۵۵۰۱۲۵۶-۰۱۱ تماس حاصل فرمائید.