اطلاعیه شماره ۲۰ معاونت دانشجویی در خصوص درخواست وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱

اداره رفاه دانشجویان
به اطلاع می رساند؛ سامانه دانشجویی (پورتال صندوق رفاه) از روز پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۲۱ تا روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ برای ثبت تقاضای وام های تحصیلی، شهریه، مسکن متاهلی و وام تحصیلی ویژه دانشجویان دکترا و از روز شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ تا روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ برای ثبت تقاضای وام ضروری فعال خواهد بود.

با سلام و احترام؛

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان عزیز و گرامی، شرایط و زمانبندی اعطای وام‌‌های دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی 1402-1401 مطابق با آیین‌نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان اعلام گردید. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وبسایت معاونت دانشجویی / بخش رفاه دانشجویان / بخش شرایط درخواست وام از نحوه پرداخت و بازپرداخت وام‌ها مطلع گردند.

مراحل ثبت درخواست وام:

1. ورود به پرتال دانشجویی صندوق رفاه https://bp.swf.ir (از مرورگر فایرفاکس استفاده گردد).

الف) راهنمای ورود به پرتال دانشجویی صندوق رفاه

ب) راهنمای ثبت نام در پرتال دانشجویی صندوق رفاه

1. ورود کاربر (متقاضیان جدید نیاز به ثبت نام، تشکیل پرونده و تأیید کارشناسی اداره رفاه را خواهند داشت).
  2. ثبت درخواست وام
  3. تکمیل و ارائه مدارک لازم متقاضیان جدید به اداره رفاه دانشجویان

تذکر: مالکیت شماره تلفن همراه با شماره ملی متقاضیان درخواست وام جهت ارسال کد صحت سنجی ضروری می باشد.

فرم های مرتبط با وام اداره رفاه دانشجویان

فایل های راهنمای مرتبط با وام اداره رفاه دانشجویان

در صورت نیاز با اداره رفاه به شماره تلفن ۳۵۵۰۱۲۵۹-۳۵۵۰۱۲۵۶-۰۱۱ تماس حاصل فرمائید.

باتشکر