بازدید رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از سراهای دانشجویی

به گزارش روابط عمومی، دکتر بهرام عزیزالله گنجی رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، در آستانه شروع سال تحصیلی، با حضور در سراهای دانشجویی شهید امینیان و ریحانه، از امکانات و ظرفیت های این سراها، بازدید نمود و از نزدیک میزان آمادگی و امکانات این مراکز را برای ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان، مورد بررسی قرار داد.
بازدید رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از سراهای دانشجویی

دکتر بهرام عزیزا... گنجی رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به همراه دکتر امینی قائم مقام و مشاور دانشگاه، دکتر مجید عباسی معاون دانشجویی، دکتر گل‌تبار مدیریت دفتر فنی دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین رمضانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در تاریخ 1401/07/14 با حضور در سراهای شهیدامینیان از امکانات و ظرفیت های این سراها بازدید نمودند و از نزدیک میزان آمادگی و امکانات این مراکز را برای ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان و روند پیشرفت کار را مورد بررسی قرار دادند.

باتشکر