اطلاعیه شماره ۱۶ معاونت دانشجویی درخصوص شرایط اسکان دانشجویان کارشناسی جدیدالورود در سرای دانشجویی

شرایط اسکان دانشجویان ورودی جدید در سرای دانشجویی

ضمن سلام و خیر مقدم به دانشجویان کارشناسی ورودی جدید، به اطلاع می‌رساند؛
شرایط اسکان دانشجویان در سرای دانشجویی به شرح زیر می باشد:
۱- دانشجویان روزانه که فاصله محل سکونت آنها تا دانشگاه بیشتر از ۱۰۰ کیلومتر باشد.
۲- تائیدیه مرکز بهداشت، درمان و مشاوره  مستقر در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل جهت اسکان در سرای دانشجویی الزامی می‌باشد.

تذکر۱: تعداد سنوات تحصیلی جهت اسکان در سرای دانشجویی برای دانشجویان کارشناسی تا چهار نیمسال و در صورت وجود ظرفیت حداکثر تا نیمسال هشتم می‌باشد.

تذکر۲: اسکان در سرای دانشجویی، برای دانشجویانی که ۲ نیمسال مشروطی و بالاتر دارند صورت نمی‌پذیرد.

تذکر۳: شرایط درخواست اسکان در سرای دانشجویی به صورت حضوری می‌باشد.

تذکر4: در حال حاضر به علت محدودیت ظرفیت سرای دانشجویی, امکان اسکان دانشجویان نوبت دوم (شبانه) وجود ندارد.

با تشکر
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل