اطلاعیه شماره ۱۳ معاونت دانشجویی درخصوص اسکان دانشجویان در سرای دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

اسکان در سرای دانشجویی
اسکان دانشجویان دختر در سرای ریحانه و اسکان دانشجویان پسر در سرای شهید امینیان از عصر روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ انجام خواهد شد.

با سلام خدمت دانشجویان گرامی و عرض تبریک به مناسبت سال تحصیلی جدید، به اطلاع می‌رساند؛

اسکان دانشجویان دختر تمامی مقاطع تحصیلی (کارشناسی، ارشد، دکترا) در سرای ریحانه و اسکان دانشجویان پسر در سرای شهید امینیان از عصر روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ انجام خواهد شد. دانشجویان مجاز دختر برای دریافت معرفی نامه به سرپرست و یا همیار دانشجو در محل سرای دانشجویی و همچنین دانشجویان پسر برای دریافت معرفی نامه به اداره امور سرای دانشجویی مراجعه نمایند. لازم به ذکر می باشد، تسویه حساب مالی ترم‌های قبل با صندوق رفاه ضروری است.

تذکر مهم: دانشجویان جهت اطلاع از اختصاص اتاق در سرای دانشجویی می‌توانند از طریق پردازش ۱۹۷۰۰ (یا مسیر دانشجویی/ خوابگاه / اطلاعات جامع خوابگاه) اقدام نمایند.

باتشکر

معاونت دانشجویی